La Roche-Posay

La Roche-Posay

La Roche-Posay er et merke av høy kvalitet som tilbyr produkter tilpasset alle hudtyper. De er spesialister innenfor sensitiv og skjør hud og har et bredt utvalg av produkter til både hud og kropp. I tillegg tilbyr også La Roche-Posay både make-up og solbeskyttelse.

Alle produktene til La Roche-Posay er dermatologisk testet, og inneholder kun essensielle ingredienser med riktig konsentrasjon, noe som resulterer i økt virkning og toleranse. Dette er også en av årsakene til at produktene til La Roche-Posay er spesielt kjent for å ha egenskaper som virker beroligende på huden.

Ulik hudpleie tilpasset ulik hud

Hvilken hudtype du har avgjør hvordan hudpleierutine du bør følge. For eksempel vil en person med fet hud kreve en annen type hudpleie enn en som sliter med tørr hud.

Hudpleie tilpasset sensitiv hud

Har man sensitiv og skjør hud vil dette kreve at man gir huden sin ekstra mye omtanke og passer ekstra godt på at produktene man bruker ikke vil irritere huden. La Roche-Posay er spesialister innenfor sensitiv hud og tilbyr utrolig mange ulike hudpleieprodukter som er spesielt tilpasset sensitive hudtyper.

Hudpleie tilpasset fet og uren hud

Dersom man sliter med fet eller uren hud er det også svært viktig å tilpasse hudpleierutinen sin heretter. Det kan være mange grunner til at man opplever urenheter eller akne i ansikt, bryst eller rygg. Ofte blir akne forårsaket av hormonelle forstyrrelser som spesielt oppstår i puberteten, ved graviditet eller i forbindelse med menstruasjon.

la-roche-posay-toleriane-ultra-fluido-40-ml

Akne kan også forekomme dersom man opplever mye stress i løpet av en lengre periode. Det er veldig viktig å ha gode renserutiner både morgen og kveld for å forebygge mot urenheter og det er også viktig å bruke skånsomme produkter tilpasset uren hud. La Roche-Posay har gjennom mange år utviklet de beste produktene som er spesielt tilpasset sensitiv hud med ulike spesielle behov.

Hudpleie til skadet hud

Dersom man opplever å ha svekket eller skadet hud i form av tørrhet, sprekker eller irritasjon, tilbyr La Roche-Posay mange ulike produkter som kan bidra med å reparere huden. Det er ikke uvanlig å oppleve tørr og irritert hud eller oppsprukne lepper, spesielt på vinteren når temperaturen begynner å synke. Tørr og sprukken hud kan oppleves som svært ubehagelig for mange og det kan skape både smerter og irritasjoner i ansiktet. Det er viktig å ta godt vare på huden ved å tilføre den nødvendig med fukt slik at den holder seg hydrert og sunn.

Termalsk kildevann fra Frankrike

Alle hudpleieproduktene til La Roche-Posay inneholder termalsk kildevann fra byen La Roche-Posay i Frankrike. Dette spesielle kildevannet som mange omtaler som et av naturens ekte undere, blir skapt ut av møtet mellom regnvann og en kalkrik berggrunn. Dette møtet gir en spesiell enestående kjemi av mineraler og sporstoffer.

La Roche-Posay inneholder termalsk kildevann

Kildevannet inneholder et naturlig innhold av selen som bidrar til lindring av huden, samt som det virker forebyggende mot irritasjoner. Kildevannet er også en viktig og unik ingrediens i hudpleieproduktene til La Roche-Posay.

Solbeskyttelse

I tillegg til hudpleieprodukter, tilbyr også La Roche-Posay er bredt utvalg av solbeskyttende produkter tilpasset sensitiv hud. Det er viktig å bruke høy nok solfaktor dersom man skal eksponere huden for UV-stråler, i tillegg er det også anbefalt å bruke solbeskyttelse som er tilpasset hudens behov, enten om den er tørr, sensitiv, fet eller lignende. La Roche-Posay tilbyr solbeskyttende produkter både til ansikt og kropp, i tillegg til at de også har produkter som er spesielt tilpasset til barn.

La Roche-Posay solbeskyttende produkter

Solbeskyttelsen kan fås i mange former, både som gele, krem, stift eller spray. Solbeskyttelse virker forebyggende mot blant annet rynker, pigmentflekker, hudkreft og soleksem. Alle solbeskyttende produkter fra La Roche-Posay er dermatologisk testet.

Make-up

La Roche-Posay tilbyr også et bredt utvalg av ulik make-up som er spesielt tilpasset sensitiv hud. Alle make-up produktene til La Roche-Posay er skånsomme og er tilpasset sensitiv hud. Dersom man har skjør hud som lett blir irritert er det viktig å bruke sminke som er spesielt tilpasset denne typen hud, hvis ikke kan man risikere irritasjoner og urenheter.

La Roche-Posay tilbyr sminke både til hud og øyne, og alle produktene tilfredsstiller kravene til sensitiv hud eller sensitive øyne. Bruker man feil type produkter som ikke passer din hud, kan dette resultere i irritert hud, rødheter eller andre skader i huden.