Silikonpupper

Silikonimplantater og velvære

Silikonimplantater er noe som over lengre tid har vært utsatt for negative omtaler, stigmatisering og myter. Mange ser på det å endre eget utseendet som unaturlig og noe man ikke skal gjøre, men vi er her for å fortelle deg at dette ikke lengre er tilfellet. Plastisk kirurgi har tatt enorme steg de siste 20 årene og implantater handler i dag like mye om kvinners velvære som det gjør om utseendet.

I tillegg til en endret mentalitet blant den generelle befolkningen, så ser vi nå også et helt annerledes tilbud enn hva var tilfellet tilbake i år 2000. Tidligere var brystoperasjoner tilbudt av slibrige kirurger med bart, mens i dag kan vi gå inn på et legekontor i enhver by og få en profesjonell konsultasjon.

Ideen om at brystimplantater kun er tilknyttet en overfladisk trang til å se bra ut, er ikke bare feil, den er også fornærmende, spesielt i en periode hvor teknologi og medisinsk forståelse har kommet lenger enn vi noen gang kunne forutse.

Plastisk kirurgi er også noe som kan være et alternativ for kvinner med medfødte problemer, eller for de som skulle være utsatt for bestemte helseplager. I dag er brystimplantater trygger enn noen sinne, de er også både billigere og lettere å få tak i enn før.

Bør jeg vurdere å få meg brystimplantater?

Det å gjennomføre en plastisk operasjon er et valg som man bør være 100% sikker på at man ønsker å gjennomføre før man setter i gang. Du kan nok godt kalle meg Captain Obvious, men vår intensjon er kun å sørge for at du vet hva du begir deg ut på når du gjennomfører plastisk kirurgi.

Silikonpupper med implantat

Her snakker vi tross alt om en operasjon som for alltid vil endre ditt utseendet, og dette faller nok inn under kategorien av ting som bør tenkes godt om. Dersom du skulle trenge hjelp til dette, så har vi heldigvis litt god informasjon å komme med.

Det å gå rundt å føle på at kroppen vår ikke er slik vi vil ha den, er ingen god følelse. Dette er en følelse som alle og enhver føler på til tider, uansett hva andre måtte tenke om vårt utseendet. Trening og mosjon kan gjøre mye, men ikke alt.

Det å ønske seg forstørrede bryster er veldig ofte helt naturlig og henger sjelden sammen med et ønske om å bare se bedre ut for andre. Det å se bedre ut, får oss ofte til å føle oss bedre. Brystimplantater (silikonpupper med implantat) er ikke løsningen for alle, men det kan være løsningen for deg som fremdeles ikke har kroppen du ønsker, selv etter utallige timer med trening og dietter.

Hvor kan jeg gjennomføre en brystoperasjon?

Sannheten er at dagens samfunn har et helt annet syn på brystoperasjoner enn hva var tilfellet før. Tankene om at plastisk kirurgi består av rådyre inngrep med stor sjanse for dårlige resultater er tanker som nå bør tilhøre oldtiden. I dag kan man befinne seg i et hvilket som helst europeisk land og ha gode tilbud om brystoperasjoner.

Dette gjelder selvfølgelig også Norge. Seriøse klinikker har nå tilbud til alle som ønsker å endre på eget utseendet, og få ting er mer populært enn brystoperasjoner for kvinner. Plastisk kirurgi har godt over 50 år med erfaring som felt når det kommer til brystoperasjoner og tilbudet av disse øker hele tiden.

Silikonimplantater og velvære

Mange tenker nok at brystimplantater er noe som utføres av “kirurger” i California, men sannheten er at ett raskt internett søk vil kunne avdekke flere gode alternativer i ditt område, nesten uansett hvor du måtte befinne deg.

I tillegg, så kan du nå være trygg på at kirurgen som utfører din operasjon er kvalifisert og kompetent. Du kan nå selv gå til en hvilken som helst klinikk og få veldig god informasjon over deres tilbud, og disse strekker seg ofte mye lengre enn bare til større bryster.

Hva må jeg være klar over før jeg gjennomfører en brystoperasjon?

En brystoperasjon er selvfølgelig noe man bør tenke seg godt over før man gjennomfører, og det kan finnes noen ting man bør være klar over. Det aller første er at selv om plastisk kirurgi har utviklet seg noe voldsomt siden 60-tallet, så er sannheten at en brystoperasjoner ofte akkompagneres av litt smerter.

Dette er dog bare naturlig, ettersom vi her tross alt snakker om en operasjon som krever at du legger deg under kniven. Dette betyr ikke at du kommer til å måtte gjennomgå lange perioder med smerter, men du vil få utskrevet smertestillende for den første uken. Smerter etter brystoperasjoner varierer enormt, og vi anbefaler at du prater med kirurg om dette.

Ellers er ømhet og såre bryster noe som selvfølgelig bør forventes, men man trenger ikke å være på vakt for ting som dårlige implantater eller inkompetente kirurger. Plastisk kirurgi blir endelig tatt seriøst og dette betyr at du nå tilbys mye bedre kvalitet enn hva tilfellet har vært før.

brystoperasjon

Ellers er den vanligste effekten en økt grad av velvære og selvtillit. Som sagt så er den følelsen av en kropp som ikke er helt slik man ønsker, aldri kjekk å gå rundt med. Du bør være klar over at plastisk kirurgi varer resten av livet, men metodene er moderniserte og stigma som tidligere fantes har nå mer eller mindre forsvunnet.

Bedre selvfølelse etter brystoperasjon

Selv om ting som plastisk kirurgi er veldig individuelt og gjøres av utallige forskjellige årsaker alt etter hvem man har i tankene, så er det ikke til å komme unna at den mest normale effekten etter fullført brystoperasjon, er velvære og stolthet.

Dersom man er 100% sikker på at man ønsker å legge seg under kniven for å få seg større bryster, så er det egentlig ganske naturlig at den dominerende effekten er økt tilfredshet med egen kropp.

Plastisk kirurgi er en ukomplisert og trygg måte å fikse ting med egen kropp som vi ikke er helt fornøyde med. Kvinner som går rundt og føler seg misfornøyde med egne bryster, vil sannsynligvis føle seg mer tilfreds etter en vellykket operasjon.

Takket være vårt moderne samfunn, kan velvære nå være like rundt hjørnet. Seriøse og flinke plastiske kirurger er i dag over alt, så dersom du vurderer plastisk kirurgi, anbefaler vi deg å snakke med din nærmeste tilbyder i dag!